9 nejoblíbenějších léčivých rostlin na světě

9 nejoblíbenějších léčivých rostlin na světě

 

Společnosti po celém světě po dlouhou dobu spoléhaly na tradiční přírodní léky, aby uspokojily své potřeby lékařských služeb.

Přes klinický pokrok a moderní inovace 바카라사이트 celosvětový zájem o domácí léky roste. Hodnota tohoto odvětví se odhaduje na přibližně 60 miliard dolarů ročně (1 důvěryhodný zdroj)

Některé typy terapie mohou být racionálnější a otevřenější než běžné recepty a více lidí je pravděpodobně provede, protože zapadá do jejich vlastních systémů víry ve zdraví (Trust 1 Source).

S ohledem na vše by vás mohlo zajímat, zda je možné implementovat místní alternativy.

Zde je 9 nejpopulárnějších místních léků na světě spolu s jejich základními výhodami, používáním a souvisejícími bezpečnostními informacemi.

1. Echinacea

Echinacea nebo kuželovitý květ je kvetoucí, léčivá rostlina pěstovaná na místě.

Původně v Severní Americe se indiánské praktiky po určitou dobu používaly k léčbě široké škály zdravotních postižení, včetně traumat, průjmů, zubů, silných bolestí v krku a bolesti žaludku. (Zdroj 2).

La Většinu částí rostliny, včetně listů, lístků a kořenů, lze použít k obnově - mnozí se však shodují, že kořeny mají největší dopad na půdu.
Echinacea se běžně používá jako čaj nebo jako prostředek ke zvýšení výkonu. Lze jej však použít také lokálně.
V současné době se používá hlavně jako léčba nebo prevence běžného nachlazení, nicméně věda za ním není nijak zvlášť silná.

Průzkum mezi více než 4 000 lidmi zjistil, že konzumace divokého heřmánku má o 10–20% vyšší pravděpodobnost, že sníží riziko nachlazení. (3 spolehlivé zdroje) Navzdory skutečnosti, že není k dispozici dostatek údajů
Echinacea
C'est une espèce de plante qui fleurit à chaque fois qu'elle est utilisée pour le traitement et la prévention des virus, les enquêtes sont normalement limitées mais peuvent réduire le risque d'infestation de 20%.

2. Ženšen

Ženšen je zařízení na zpracování kořenů, obvykle máčené v čaji nebo sušené za vzniku prášku.

V čínské medicíně se běžně používá ke snížení podráždění a zlepšení vytrvalosti, myšlení a energetické hladiny.
Existuje několik druhů, ale dva nejznámější ženšeny jsou asijský a americký ženšen: Panax ginseng a Panax quinquefolius. Samostatně je americký ženšen vyvinut tak, aby byl volnější, zatímco asijský ženšen je považován za dynamičtější Přijďte 5)
Přestože se ženšen používá již dlouhou dobu. Současný výzkum na podporu jeho životaschopnosti však nestačí.

Experimentální válec a několik organismů, o nichž si myslí, že navrhují nový typ směsi zvané ginsenosidy, která má ochranné, protirakovinné, antidiabetické a netraumatické podpůrné vlastnosti. musí být studovány lidmi (zdroj 6)


Dočasné použití je považováno za obecné preventivní opatření, bezpečnost extraktu ženšenu však zůstává nejasná. 온라인카지노 Potenciální výsledky zahrnují bolest mozku, neúčinný odpočinek a žaludeční potíže (zdroj 7).

Ženšen je k dispozici ve většině obchodů se zdravou výživou i na webu.
Unavený

Ženšen je nejoblíbenější místní lék používaný v tradiční čínské medicíně na podporu duševní a energetické hladiny. Lidské vyšetřování každopádně nestačí.